Over ons

Facade de Touiss Optique

Touiss Optiek

Opricht in 1994, heeft onze optiekzaak zich toegewijd aan het aanbieden van visuele oplossingen van de hoogste kwaliteit met een focus op onfeilbare klantenservice.

Door de jaren heen hebben we een solide reputatie opgebouwd als visie-experts, dankzij ons toegewijde team van optische professionals. Onze missie is eenvoudig: u helpen de wereld duidelijker, comfortabeler en met stijl te zien en te ervaren. Onze toewijding aan klanttevredenheid is onwankelbaar. We zijn hier om u te begeleiden door uw visuele reis, van de initiële oogtest tot de precieze aanpassing van uw bril en attentieve opvolging. Bij Touiss Optiek bent u niet zomaar een klant, maar een lid van onze optische familie.

We zijn trots op onze geschiedenis en toekomst. Door onze passie voor visie en onze toewijding aan innovatie zullen we blijven evolueren om te voldoen aan de veranderende behoeften van onze gemeenschap. Bedankt dat u ons sinds 1993 vertrouwt, en we kijken ernaar uit om uw vertrouwde partner te blijven voor alles wat met uw visie te maken heeft.

Rochdi Touiss opticien Touiss Optique

Rochdi Touiss

Rochdi Touiss is een ervaren opticien met meer dan drie decennia ervaring in het visuele veld. Afgestudeerd in 1988, heeft hij zich toegewijd aan het verbeteren van het visuele leven van zijn klanten met toewijding en expertise. Sindsdien heeft hij zijn reputatie opgebouwd als een vertrouwde professional in de optiekwereld.

Zijn passie voor zijn vak en zijn toewijding aan uitmuntendheid worden weerspiegeld in elk aspect van zijn werk. Rochdi Touiss zet zijn kennis en vaardigheden in ten dienste van zijn klanten, door hen gepersonaliseerde visuele oplossingen aan te bieden die passen bij hun unieke behoeften. Zijn diepgaande ervaring stelt hem in staat de visuele uitdagingen waarmee zijn klanten worden geconfronteerd te begrijpen en hen weloverwogen aanbevelingen te doen.

Als opticien is Rochdi Touiss voorop in de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in monturen en lenzen. Hij is vastbesloten om ervoor te zorgen dat zijn klanten toegang hebben tot de meest moderne oplossingen om hun visie te verbeteren, terwijl ze ook toegang hebben tot een gevarieerde reeks stijlvolle monturen die passen bij hun persoonlijke stijl.

Touiss Optique wenst u een fantastische dag.